Interessante, actuele thema's met een wetenschappelijke onderbouwing, vertaald naar storytelling. Anekdotes, interessante weetjes, prikkelende vraagstukken en mogelijkheid tot interactie.

Actuele thema's met een knipoog

Mercure Hotels, Heineken Nederland, Openbaar Ministerie, Fonty's, NautaDutilh en nog meer bedrijven hebben ons uitgenodigd om op een teamdag te spreken over actuele onderwerpen. Deze verzoeken herhalen zich door het enthousiasme van de teamleden.

Body Language

Een prikkelende, speelse lezing over de fascinerende wereld van non-verbale communicatie. Bolvol interessante feiten over lichaamstaal zoals leugendetectie, effect van botox op lichaamstaal, verraderlijke micro-expressies in ons gezicht en onbewuste flirtsignalen op de werkvloer. Een aanrader!

Op hol geslagen rolverdeling

Anno 2019 is de authentieke rolverdeling tussen mannen en vrouwen enorm veranderd. Dit heeft veel positieve effecten, maar brengt ook verwarring en onduidelijkheid met zich mee. Een verfissende blik op het thema waar ieder van ons mee te maken heeft in de huidige maatschappij.