Waarom Irresistible You?

Steeds meer bedrijven beseffen dat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de welzijn van hun medewerkers: mensen die lekker in hun vel zitten en hun talenten benutten zijn productiever en gezonder. Irresistible You helpt bedrijven om in het welzijn van hun medewerkers te manifesteren door bijvoorbeeld workshops of interim coaching. Zo werken we samen aan duurzaam inzetbaarheid en een klant-en medewerkerstevredenheid.

Volgens onze klanten ligt onze kracht in het persoonlijke aandacht. Tijdens workshops is er ruimte voor een lach en een traan, iedereen is vrij om te profileren op een manier wat prettig voelt. 

De combinatie van inhoudelijke informatie en luchtige presentatie zorgt voor blijvende betrokkenheid van de deelnemers. 

De thema's zijn dusdanig prikkelend dat een lezing of workshop vaak een startpunt is voor de medewerkers om met elkaar te discusseren. Dit zorgt voor inhoudelijke contact en dus verbinding. De teamspirit groeit. Dit heeft aantoonbare benefits voor de bedrijven. 

Interim coaching zorgt ervoor dat de medewerkers vanuit een objectieve hoek gestimuleerd worden tot het benutten van hun talenten en verdiepen van hun kennis. Een regelmatige sparringsessie zorgt voor blijdschap door het gevoel van 'gezien worden' bij de medewerkers. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Klik hier! 

deel deze blog als het goed voelt