Workshops

Inspirerende, toegankelijke workshops waarin we samen sparren over het onderwerp. De inhoud is waardevol, actueel en persoonlijk toepasbaar, waardoor iedereen betrokken blijft. De workshops zijn wetenschappelijk onderbouwd, toch laagdrempelig en luchtig. De thema en inhoud is in overleg met de opdrachtgever.

Iets voor jouw team?

Onderstaande workshops waren een groot succes bij Heineken Nederland en het Openbaar Ministerie. Verschillende teams hebben deze workshops bijgewoond en daardoor betere communicatie skills en meer teamspirit gekregen.

 

Workshop Peer Coaching 

Peer coaching is een uitermate effectieve methode om elkaar naar de next level te brengen. Het motiveert het team om zelfsturend te werken en geeft je de kans om jouw talenten als coach te ontwikkelen én gecoacht te worden door jouw gelijkwaardige collega. Een aanrader om zelfstandiger te kunnen werken.

Workshop Body Language 

Non-verbale communicatie is van groot belang bij het voeren van zakelijke gesprekken, met name in sales en HRM. Het bevordert bewustwording van eigen lichaamstaal, het herkennen van andermans lichaamstaal waarop wij onze strategie kunnen aanpassen. Fascinerend en zeer waardevol!  

Workshop Work-Life Balance

Duurzaam inzetbaarheid is een actuele thema anno 2018. Hoe zorg je voor balans tussen jouw werkgerelateerde verantwoordelijkheden en jouw privéleven? Hoe herken je de signalen van langdurige stress en wat je eraan doen? We gaan aan de slag met zeer praktische tips, waar je echt iets aan hebt.