Lezingen

Interessante, actuele thema's met een wetenschappelijke onderbouwing, vertaald naar storytelling met humor. Anekdotes, interessante weet-je's, prikkelende vraagstukken en mogelijkheid tot interactie. Dit typeert de lezingen van Irresistible You.

Actuele thema's met een knipoog

Mercure Hotels, Heineken Nederland, Openbaar Ministerie en nog meer bedrijven hebben Irresistible You uitgenodigd om op een teamdag te spreken over actuele onderwerpen. Deze verzoeken herhalen zich door de enthousiasme van de teamleden.

Body Language

Een prikkelende, speelse lezing over de fascinerende wereld van non-verbale communicatie. Bolvol interessante feiten over lichaamstaal zoals leugendetectie, effect van botox op lichaamstaal, verradelijke microexpressies in ons gezicht en onbewuste flirtsignalen op de werkvloer. Een aanrader!

Work-Life balance

Waarom is het zo'n belangrijk en actueel onderwerp? Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet voorbij loopt en optimaal kunt blijven functioneren op jouw werk en in jouw privéleven? Wat zijn de grootste vijanden van balans? Verhelderende blik op duurzaam inzetbaarheid op alle vlakken.

Op hol geslagen rolverdeling

Anno 2019 is de authentieke rolverdeling tussen mannen en vrouwen enorm veranderd. Dit heeft veel positieve effecten, maar brengt ook verwarring en onduidelijkheid met zich mee. Een verfissende blik op de thema waar ieder van ons mee te maken heeft in de huidige maatschappij.